Macarrons amb Carn picada i Puré de Poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Puré de poma:

Carn picada:

Macarrons:

4 racions

Elaboració

Puré de poma:

Bull tots els ingredients, tapa i cou durant 10 a 15 minuts fins que estigui tot tou.
Treu el canut de canyella,
Tritura les pomes amb el líquid fins a obtenir un puré ben fi, deixa que es refredi.

Carn picada:

Fregeix la carn, en dues vegades, amb la mantega. Escampa cap al final de cada meitat la farina, deixa que es torri una mica i assaona al gust.
Treu la carn.
Fes suà la ceba, l’all i les verdures amb la mantega.
Aboca el brou i afegeix la carn.
Tapa i cuina a foc lent durant 15-20 minuts.
Incorpora els tomàquets, el julivert i condimenta al gust. Reserva a la calor.

Macarrons:

Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente i escorre.
Escalfa la mantega en una paella.
Afegeix el pa ratllat i les nous i deixa que es torrin una mica fins que prenguin un color marró clar.
Agrega les herbes i barreja bé.
Serveix el puré de poma en bols individuals.
Distribueix els macarrons amb la carn picada reservada en plats fondos escalfats.
Escampa pel damunt dels macarrons, el pa ratllat amb les nous i serveix, apart, formatge sbrinz molt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se