Macarrons amb Carn picada i Puré de Poma

Ingredients

Puré de poma:

  • Un decilitre i mig de suc de poma
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades de sucre
  • ½ canut de canyella al gust
  • 800 g de pomes, per exemple, Boskop, pelades, sense cor i tallades en trossos

Carn picada:

  • 600 g de carn picada
  • Mantega
  • 1 cullerada i ½ de farina
  • Sal i pebre
  • 1 ceba picada
  • 1 gra d'all, premsat
  • 100 g de col rissada tallada a tires primes o cols de Brussel·les
  • 4 dl de brou de carn
  • 4-6 tomàquets secs en oli, escorreguts i tallats a tires
  • 2 cullerades de julivert picat

Macarrons:

  • 300 g de macarrons
  • 3 a 4 cullerades de mantega
  • 6 cullerades de pa ratllat
  • 4 cullerades d'avellanes, finament picades
  • 1 cullerada de cibulet i julivert, picats fins
  • Sbrinz recent molt

4 racions

Elaboració

Puré de poma:

Bull tots els ingredients, tapa i cou durant 10 a 15 minuts fins que estigui tot tou.
Treu el canut de canyella,
Tritura les pomes amb el líquid fins a obtenir un puré ben fi, deixa que es refredi.

Carn picada:

Fregeix la carn, en dues vegades, amb la mantega. Escampa cap al final de cada meitat la farina, deixa que es torri una mica i assaona al gust.
Treu la carn.
Fes suà la ceba, l’all i les verdures amb la mantega.
Aboca el brou i afegeix la carn.
Tapa i cuina a foc lent durant 15-20 minuts.
Incorpora els tomàquets, el julivert i condimenta al gust. Reserva a la calor.

Macarrons:

Cuina els macarrons en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente i escorre.
Escalfa la mantega en una paella.
Afegeix el pa ratllat i les nous i deixa que es torrin una mica fins que prenguin un color marró clar.
Agrega les herbes i barreja bé.
Serveix el puré de poma en bols individuals.
Distribueix els macarrons amb la carn picada reservada en plats fondos escalfats.
Escampa pel damunt dels macarrons, el pa ratllat amb les nous i serveix, apart, formatge sbrinz molt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: