Truita d'ous amb Cansalada i Xampinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bat els ous en un bol, salpebra i barrejar bé.
Renta el julivert, separa les fulles i pica ben fines, i afegeix a la barreja d'ou.
Pela les cebes i tallar en tires.
Neteja els xampinyons i talla a rodanxes.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent, cuina la ceba i la cansalada sense que es daurin.
Afegeix els bolets, salta i assaona al gust.
Aboca la barreja d'ou i cuina amb constant moviment de la paella.
Dona la volta i cuina l’altra part com de costum.
Serveix la truita en un plat calent.
Per donar-li una mica de brilló a la truita, es pot pinzellar, amb una mica de mantega fosa. La truita la pots enrotllar com si fessis una truita a la francesa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se