Truita d'ous amb Cansalada i Xampinyons
Ingredients
- 8 ous frescos
- Sal i pebre blanc recent molt
- 15 grams de julivert fresc
- 50 grams de mantega
- 100 grams ceba
- 30 grams de cansalada fumada
- 150 grams de fongs frescos
- 10 grams de mantega
Elaboració
Bat els ous en un bol, salpebra i barrejar bé.
Renta el julivert, separa les fulles i pica ben fines, i afegeix a la barreja d'ou.
Pela les cebes i tallar en tires.
Neteja els xampinyons i talla a rodanxes.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent, cuina la ceba i la cansalada sense que es daurin.
Afegeix els bolets, salta i assaona al gust.
Aboca la barreja d'ou i cuina amb constant moviment de la paella.
Dona la volta i cuina l’altra part com de costum.
Serveix la truita en un plat calent.
Per donar-li una mica de brilló a la truita, es pot pinzellar, amb una mica de mantega fosa. La truita la pots enrotllar com si fessis una truita a la francesa.
Comparteix aquesta recepta: