Truita d'ous amb Cansalada i Xampinyons

Ingredients

  • 8 ous frescos
  • Sal i pebre blanc recent molt
  • 15 grams de julivert fresc
  • 50 grams de mantega
  • 100 grams ceba
  • 30 grams de cansalada fumada
  • 150 grams de fongs frescos
  • 10 grams de mantega

4 racions

Elaboració

Bat els ous en un bol, salpebra i barrejar bé.
Renta el julivert, separa les fulles i pica ben fines, i afegeix a la barreja d'ou.
Pela les cebes i tallar en tires.
Neteja els xampinyons i talla a rodanxes.
Escalfa la mantega en una paella antiadherent, cuina la ceba i la cansalada sense que es daurin.
Afegeix els bolets, salta i assaona al gust.
Aboca la barreja d'ou i cuina amb constant moviment de la paella.
Dona la volta i cuina l’altra part com de costum.
Serveix la truita en un plat calent.
Per donar-li una mica de brilló a la truita, es pot pinzellar, amb una mica de mantega fosa. La truita la pots enrotllar com si fessis una truita a la francesa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1891 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: