Peix amb Arròs a la Llimona i Espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Arròs:

Espinacs:

Peix:

4 racions

Elaboració

Arròs:

Bull aigua amb sal, i escampa l'arròs.
Assaona amb el condiment, tapa i cuina a foc lent durant 18 minuts. Afegeix la ratlladura de llimona i el suc.

Espinacs:

Cuina els espinacs frescos al vapor, fins que s’hagin ensorrat.
Un cop cuits sofregeix amb els alls i la mantega

Peix:

Condimenta el peix, i posa sobre els espinacs, cobreix i cuina a foc lent durant 10-15 minuts fins que estigui cuit.
Serveix en plats, l’arròs, el peix i els espinacs i decora amb unes rodanxes de llimona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se