Peix amb Arròs a la Llimona i Espinacs

Ingredients

Arròs:

  • 6 dl d'aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • 300 g d'arròs
  • 2 claus d'olor i 2 fulles de llorer
  • 1 sobre de safrà
  • 1 llimona (la ratlladura i el suc)

Espinacs:

  • 800 g d'espinacs
  • 2 grans d'all, tallats a rodanxes fines
  • Mantega per cuinar
  • Sal, pebre i nou moscada

Peix:

  • 8 supremes o Filets, del peix que mes t’agradi
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Arròs:

Bull aigua amb sal, i escampa l'arròs.
Assaona amb el condiment, tapa i cuina a foc lent durant 18 minuts. Afegeix la ratlladura de llimona i el suc.

Espinacs:

Cuina els espinacs frescos al vapor, fins que s’hagin ensorrat.
Un cop cuits sofregeix amb els alls i la mantega

Peix:

Condimenta el peix, i posa sobre els espinacs, cobreix i cuina a foc lent durant 10-15 minuts fins que estigui cuit.
Serveix en plats, l’arròs, el peix i els espinacs i decora amb unes rodanxes de llimona


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: