Pesto a L'estragó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica les ametlles a trossos grans i torra lleugerament en una paella, juntament amb les llavors de carabassa. Treu immediatament i deixa refredar.
Renta les herbes, asseca i arrenca les fulles, eventualment talla a trossos grans.
Pela l’all i pica ben fi.
Posa les ametlles, les llavors de carabassa, l’estragó, l’all i l’oli d'oliva i amb braç batedor d'un processador d'aliments i fes un puré ben fi.
Agrega el formatge i la mostassa, barrejar bé i assaona amb sal i pebre.
Reparteix el pesto en 4 gots, de vidre, aboca l’oli que cobreixi la superfície i el podràs conservar bastant de tems.
Tapa i conserva en un lloc fresc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se