Pesto a L'estragó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 g d'ametlles pelades
  • 35 g de llavors de carabassa sense pell
  • 2 manats d'herbes barrejades, per exemple estragó, anet, julivert, cerfull
  • 1 gra d'all
  • 1 ½ dl d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • ½ cullerada de mostassa de Dijon
  • 80 g de formatge Parmesà
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Pica les ametlles a trossos grans i torra lleugerament en una paella, juntament amb les llavors de carabassa. Treu immediatament i deixa refredar.
Renta les herbes, asseca i arrenca les fulles, eventualment talla a trossos grans.
Pela l’all i pica ben fi.
Posa les ametlles, les llavors de carabassa, l’estragó, l’all i l’oli d'oliva i amb braç batedor d'un processador d'aliments i fes un puré ben fi.
Agrega el formatge i la mostassa, barrejar bé i assaona amb sal i pebre.
Reparteix el pesto en 4 gots, de vidre, aboca l’oli que cobreixi la superfície i el podràs conservar bastant de tems.
Tapa i conserva en un lloc fresc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1474 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: