Mousse de Xocolata amb Xili i Salsa de Taronja

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Mousse de xocolata:

Salsa de Taronja:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Mousse:

Cuina en una paella, el sucre i el xili, destapat, fins a obtenir un xarop.
Passa per un colador o un tamís fi
Neteja la paella, aboca el xarop de nou a la paella i escalfa de nou.
Retira la paella del foc i afegeix la xocolata, deixa que es fongui i barreja bé, deixa refredar una mica.
Remena els rovells d'ou, el sucre i la vainilla fins que la barreja es torni d'un color clar.
Agrega a la mescla de xili-xocolata, remenant bé.
Afegeix la clara muntada ben forta, en dues vegades, barreja bé amb cura amb el batidor de mà i amb moviments envoltants.
Posa la mousse, en una bossa de plàstic, talla una mica, una punta, i distribueix en les copes o gots per a postres, cobreix amb paper film i col·loca a la nevera 3-4 hores o tota la nit.

Salsa:

Bull tots els ingredients mentre agites amb un batedor, cobreix i deixa que es refredi.

Guarnició:

Talla el Xile des de la punta en quarts, de manera que darrere encara se sostinguin junts, reserva en aigua ben freda, i el xili s'obre com una flor
Adorna just abans de servir la mousse de xocolata amb el xili
Serveixi amb la salsa.
La mousse de xocolata, serà menys picant, si abans elimines les llavors i els nervis del xili


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se