Aspic

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les pastanagues a petits trossos i bull en aigua salada a foc moderat.
Talla a trossos petits els espàrrecs i els cogombrets en conserva i talla els ous d’usos a rodanxes. Barreja tots els ingredients preparats i refreda a la nevera.
Bull en una olla l’aigua i el vinagre, afegeix la gelatina en pols, dóna un bull i retira l'olla del foc, deixa refredar una mica.
Aboca una mica de gelatina preparada en un motlle i refreda a la nevera.
Col·loca rodanxes d'ou al centre del motlle.
Col·loca els pèsols, les pastanagues, els pèsols i els cogombres de forma decorativa pels cantons i pel damunt.
Afegeix la resta de gelatina preparada per sobre de les verdures i deixa solidificar durant la nit en el refrigerador. Deixa que es refredi com a mínim 10 hores

Decoracio:

Per fer una decoració ben bonica vés combinant capes de diferents colors i una capa de gelatina al damunt i després continua amb una altra capa i axis successivament, entre una capa i altra deixa refredar uns instants a la nevera o millor en el congelador per anar més de pressa. Pots també posar rodanxes de botifarra, de xoriço, talls de pernil, gambes i tot allò que et vulguis degustar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se