Bandes de pasta de full, amb codonyat i philadelphia

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Paper sulfuritzat
Un estri per fer boletes de fruita, de mida petita

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Seguidament, la punxem amb l'ajud del corró de punxar.
Seguidament, tallem vuit bandes de full de set centimetres d'ample, per deu de llarg.
Les posem a la safata del forn amb un full de paper sulfuritzat, ho pintem amb ou batut, i ho enfornem a 180º, fins que el full és rosset.
Agafem les bandes de full, les cobrim amb formatge philadelphia, i tot seguit les cobrim amb boletes de codonyat ben posades unes a distancia de les altres, de forma abellidora.
Tot seguit, les posem en la safata de cartró amb blonda, i ja les podrem treure a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se