Bandes de pasta de full, amb codonyat i philadelphia
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Una terrina de formatge philadelphia
- Un tròs de codonyat
- Dos ous batuts
- Farina
Utensilis
Una safata plana pel forn
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Paper sulfuritzat
Un estri per fer boletes de fruita, de mida petita
Elaboració
Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Seguidament, la punxem amb l'ajud del corró de punxar.
Seguidament, tallem vuit bandes de full de set centimetres d'ample, per deu de llarg.
Les posem a la safata del forn amb un full de paper sulfuritzat, ho pintem amb ou batut, i ho enfornem a 180º, fins que el full és rosset.
Agafem les bandes de full, les cobrim amb formatge philadelphia, i tot seguit les cobrim amb boletes de codonyat ben posades unes a distancia de les altres, de forma abellidora.
Tot seguit, les posem en la safata de cartró amb blonda, i ja les podrem treure a taula.
Comparteix aquesta recepta: