Bandes de pasta de full, amb codonyat i philadelphia

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Una terrina de formatge philadelphia
  • Un tròs de codonyat
  • Dos ous batuts
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Paper sulfuritzat
Un estri per fer boletes de fruita, de mida petita

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Seguidament, la punxem amb l'ajud del corró de punxar.
Seguidament, tallem vuit bandes de full de set centimetres d'ample, per deu de llarg.
Les posem a la safata del forn amb un full de paper sulfuritzat, ho pintem amb ou batut, i ho enfornem a 180º, fins que el full és rosset.
Agafem les bandes de full, les cobrim amb formatge philadelphia, i tot seguit les cobrim amb boletes de codonyat ben posades unes a distancia de les altres, de forma abellidora.
Tot seguit, les posem en la safata de cartró amb blonda, i ja les podrem treure a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1265 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: