Risotto de Bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al risotto:

Per al filet de carn:

4 racions

Elaboració

Per al Risotto:

Calenta la mantega.
Enrosa la ceba fins que agafi un color ros.
Afegeix l'arròs i el bròquil, cuina, remenant fins que l'arròs estigui transparent.
Aboca el vi, i deixa reduir.
Aboca el brou, remenant a poc a poc i sovint, de manera que l'arròs estigui gairebé sempre cobert de líquid, necessitaràs uns 18 a 20 minuts segons la qualitat de l’arròs. Deixa coure fins que l'arròs estigui cremós i al dente.
Agrega el formatge parmesà, la mantega i barreja bé, deixa reposar 5 minuts i serveix de seguida

Per al filet de carn:

Calenta l'oli.
Salta la carn en petites porcions, durant uns 2 minuts, això és important perquè la carn no perdi, suc, assaona al gust i distribueix per sobre els plats de rissoto.
Afegeix els pinyons torrats, per sobre de cada plat, i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se