Risotto de Bròquil
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per al risotto:
- ½ cullerada de mantega
- 1 ceba, finament picada
- 300 g d'arròs per risotto, arborio, vialone o bomba
- 500 g de bròquil en ramells
- 1 dl de vi blanc
- 1 litre de brou de pollastre
- 80 g de parmesà ratllat
- 2 cullerades de mantega
- Sal i pebre, segons sigui necessari
Per al filet de carn:
- ½ cullerada d'oli d'oliva
- 400 g de filet de carn, tallat a cubs grans d'1 cm i ½
- ½ culleradeta de sal
- 2 cullerades de pinyons torrats
4 racions
Elaboració
Per al Risotto:
Calenta la mantega.
Enrosa la ceba fins que agafi un color ros.
Afegeix l'arròs i el bròquil, cuina, remenant fins que l'arròs estigui transparent.
Aboca el vi, i deixa reduir.
Aboca el brou, remenant a poc a poc i sovint, de manera que l'arròs estigui gairebé sempre cobert de líquid, necessitaràs uns 18 a 20 minuts segons la qualitat de l’arròs. Deixa coure fins que l'arròs estigui cremós i al dente.
Agrega el formatge parmesà, la mantega i barreja bé, deixa reposar 5 minuts i serveix de seguida
Per al filet de carn:
Calenta l'oli.
Salta la carn en petites porcions, durant uns 2 minuts, això és important perquè la carn no perdi, suc, assaona al gust i distribueix per sobre els plats de rissoto.
Afegeix els pinyons torrats, per sobre de cada plat, i serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.