Amanida de Cervela i Formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

4 racions

Elaboració

Pela els cervelats, talla per la meitat al llarg i aquestes, talla a rodanxes fines.
Talla el formatge Emmental a palets.
Talla els cogombres adobats a la meitat o al llarg, i talla a rodanxes fines.
Treu la tija del tomàquet i talla a daus petits
Barreja tots els ingredients amb la salsa i deixa masera un parell d’ores, abans de servir.

Notes

"Cervelas" salsicha originària de la cuina Suïssa i d'algunes parts del Sud d'Alemanya. En algunes regions de Suïssa es coneixen com "Cervelat"
Aquestes cervelas les trobareu al super de Lidel.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se