Amanida de Cervela i Formatge

Ingredients

  • 4 cervelats
  • 1 ceba gran, tallada en glaçons petits
  • 100 g de formatge Emmental
  • 3 cogombres
  • 1 Tomàquet

Salsa:

  • 2 cullerades de vinagre de poma
  • 1 cullerada de mostassa
  • 3 cullerades d'oli
  • Sal
  • Pebre recent molt

4 racions

Elaboració

Pela els cervelats, talla per la meitat al llarg i aquestes, talla a rodanxes fines.
Talla el formatge Emmental a palets.
Talla els cogombres adobats a la meitat o al llarg, i talla a rodanxes fines.
Treu la tija del tomàquet i talla a daus petits
Barreja tots els ingredients amb la salsa i deixa masera un parell d’ores, abans de servir.

Notes

"Cervelas" salsicha originària de la cuina Suïssa i d'algunes parts del Sud d'Alemanya. En algunes regions de Suïssa es coneixen com "Cervelat"
Aquestes cervelas les trobareu al super de Lidel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: