Amanida de Cervela i Formatge
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cervelats
- 1 ceba gran, tallada en glaçons petits
- 100 g de formatge Emmental
- 3 cogombres
- 1 Tomàquet
Salsa:
- 2 cullerades de vinagre de poma
- 1 cullerada de mostassa
- 3 cullerades d'oli
- Sal
- Pebre recent molt
4 racions
Elaboració
Pela els cervelats, talla per la meitat al llarg i aquestes, talla a rodanxes fines.
Talla el formatge Emmental a palets.
Talla els cogombres adobats a la meitat o al llarg, i talla a rodanxes fines.
Treu la tija del tomàquet i talla a daus petits
Barreja tots els ingredients amb la salsa i deixa masera un parell d’ores, abans de servir.
Notes
"Cervelas" salsicha originària de la cuina Suïssa i d'algunes parts del Sud d'Alemanya. En algunes regions de Suïssa es coneixen com "Cervelat"
Aquestes cervelas les trobareu al super de Lidel.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1778 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.