Filets de Perca en Pasta de Cervesa i Salsa Tàrtara

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la Pasta:

Salsa Tàrtara:

4 racions

Elaboració

Per a la salsa Tàrtara:

Pica més aviat a trossos més grossos l'ou du, i més finament la ceba, el julivert, les tàperes i cogombrets.
Barreja tot amb la maionesa, el mato i la mostassa, assaona amb sal i pebre i deixa refrigera a la nevera.

Per a la pasta:

Barreja la farina, la cervesa, l’aigua, i l'oli en una massa espessa i suau.
Inclou el rovell d'ou.
Assaona la massa amb sal, pebre i nou moscada i deixa reposar durant 20 minuts.
Preescalfa el forn a 80 graus.
Per acabar posa l'oli a la fregidora o en un cassó i escalfa fins a aproximadament 170 graus. Esbandeix els filets de peix, asseca amb paper de cuina i assaona amb una mica de sal.
Bat las clares d'ou a punt de neu i afegeix a la barreja.
Passa els filets de perca per la massa i escorre bé.
Fregeix els filets de perca en l'oli fins que es daurin (uns 3 a 4 minuts).
Retira i escorre sobre paper de cuina, mantén al forn calent a 80 graus fins al moment de servir.
Talla la llimona en quarts i serveix amb els filets de perca amb la salsa Tàrtara.

Notes

En comptes de filets de perca, pots fer aquest plat amb qualsevol peix del teu gust, tallat en tires d'uns dos dits d'ample.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se