Filets de Perca en Pasta de Cervesa i Salsa Tàrtara
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per la Pasta:
- 180 g de farina blanca
- 1 dl i ½ de Cervesa
- 1 dl d'aigua
- 1 cullerada d'oli
- 1 rovell d'ou
- Sal
- Pebre
- Nou moscada
- 2 litres d'oli per fregir
- 700 g de filets de perca
- 2 clares d'ou
- 1 Llimona.
Salsa Tàrtara:
- 1 ou dur
- ½ ceba petita
- 4 branquetes de julivert
- 1 culleradeta de tàperes
- 1 cogombre
- 4 cullerades de maionesa
- 4 cullerades de mató
- ½ culleradeta de mostassa suau
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Per a la salsa Tàrtara:
Pica més aviat a trossos més grossos l'ou du, i més finament la ceba, el julivert, les tàperes i cogombrets.
Barreja tot amb la maionesa, el mato i la mostassa, assaona amb sal i pebre i deixa refrigera a la nevera.
Per a la pasta:
Barreja la farina, la cervesa, l’aigua, i l'oli en una massa espessa i suau.
Inclou el rovell d'ou.
Assaona la massa amb sal, pebre i nou moscada i deixa reposar durant 20 minuts.
Preescalfa el forn a 80 graus.
Per acabar posa l'oli a la fregidora o en un cassó i escalfa fins a aproximadament 170 graus. Esbandeix els filets de peix, asseca amb paper de cuina i assaona amb una mica de sal.
Bat las clares d'ou a punt de neu i afegeix a la barreja.
Passa els filets de perca per la massa i escorre bé.
Fregeix els filets de perca en l'oli fins que es daurin (uns 3 a 4 minuts).
Retira i escorre sobre paper de cuina, mantén al forn calent a 80 graus fins al moment de servir.
Talla la llimona en quarts i serveix amb els filets de perca amb la salsa Tàrtara.
Notes
En comptes de filets de perca, pots fer aquest plat amb qualsevol peix del teu gust, tallat en tires d'uns dos dits d'ample.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
849 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.