Cuixes de pollastre a la ratafia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem en una cassola ampla 1 raig d'oli d'oliva
Quant estigui calent i posem les cuixes salpebrades i les deixem daurar.
Afegim els tomàquets tallats a quarts, després les cebes mal tallades i les fulles de llorer
Deixem coure uns 10 mts.
Posem el vinagre donem unes voltes i afegim la ratafia deixem 10 mts.
Posem els dàtils tapem i deixem 10 mts. més
Rectifiquem de sal.
Sevir molt calent

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se