Cuixes de pollastre a la ratafia

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre
  • 4 tomaquets mitjans i madurs
  • 4 cebes grans
  • 2 fulles de llorer
  • 1cullerada de vinagre de poma
  • 1/2 got de ratafia
  • 12 datils
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posem en una cassola ampla 1 raig d'oli d'oliva
Quant estigui calent i posem les cuixes salpebrades i les deixem daurar.
Afegim els tomàquets tallats a quarts, després les cebes mal tallades i les fulles de llorer
Deixem coure uns 10 mts.
Posem el vinagre donem unes voltes i afegim la ratafia deixem 10 mts.
Posem els dàtils tapem i deixem 10 mts. més
Rectifiquem de sal.
Sevir molt calent

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: