Estofat de llengua de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Abans d'elaborar la llengua de vedella estofada, haurem de preparar la llengua. Per a això, la rentem a consciència i la posem en una olla exprés. Cobrim amb aigua, afegim una ceba partida per la meitat i una pastanaga tallada en dos trossos longitudinals. Afegim també una fulla de llorer i un gra d'all pelat. Deixem coure uns 20 minuts.
-Quan el vapor s'hagi dissipat, obrim l'olla exprés, col•loquem l'olla en una font perquè es refredi i reservem l'aigua de cocció.
-Quan s'hagi refredat, amb l'ajuda d'un ganivet anem retirant tota la pell de la llengua de vedella i filetegem la carn.
-Fem una picada amb els alls i la ceba que ens queda i la tirem en una cassola amb una mica d'oli. A continuació incorporem també una altra pastanaga pelada i tallada a làmines fines.
-Afagim el vi. Deixem un parell de minuts perquè s'evapori l'alcohol i afegim un got de l'aigua de cocció de la llengua de vedella. Ho lliguem bé i tirem dins la cassola la farigola i el romaní.
-Pelem i tallem la patata a daus. La bullim i reservem.
-Tallem una pastanaga a rodanxes.
-Introduïm a la salsa els filets de llengua de vedella i deixem que cuinin a foc suau, almenys 60 minuts. Rectifiquem de sal. Cap al final de la cocció afegim la patata a daus i la pastanaga a rodanxes.
-Ja la podem servir acompanyada de la salsa del procés, els daus de patata i les rodanxes de pastanaga.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se