Pits de pollastre a l’estil de Zuric
Ingredients
- 30 g de mantega
- 4 pits de pollastre amb pell
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- Pebre vermell dolc
- 50 g escalunyes finament tallades en glaçons
- 100 g de xampinyons, tallats a làmines
- 1 poma, pelada, a quarts, sense cor, i tallada a rodanxes
- 1 ½ dl de suc de poma fermentat
- 1 dl de brou de bou (reduït)
- 1 dl de crema
- Suc de llimona al gust
Elaboració
Assaona els pits de pollastre amb sal, pebre i pebre vermell. Sofregeix els talls de pollastre en la mantega i deixa coure fins que agafin un color ben daurat i reserva a la calor.
Sofregeix en la paella que as fet els pits, la ceba, els bolets i les pomes, desglaça amb suc de poma fermentat i deixa coure.
Afegeix el brou de vedella i la crema, continua la cocció a foc moderat, agrega els pits de pollastre reservats a la salsa i deixa coure de 5 a 10 minuts més, retira i reserva a la calor.
Assaona la salsa amb unes gotes de suc de llimona i reparteix en quatre plats prèviament escalfats.
Talla al biaix cada pit de pollastre en 3 trossos i col·loca al damunt de la salsa, adorna amb alguna fulla d’herba aromàtica i serveix acompanyats d’arròs o tallarines.
Comparteix aquesta recepta: