Pits de pollastre a l’estil de Zuric

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Assaona els pits de pollastre amb sal, pebre i pebre vermell. Sofregeix els talls de pollastre en la mantega i deixa coure fins que agafin un color ben daurat i reserva a la calor.
Sofregeix en la paella que as fet els pits, la ceba, els bolets i les pomes, desglaça amb suc de poma fermentat i deixa coure.
Afegeix el brou de vedella i la crema, continua la cocció a foc moderat, agrega els pits de pollastre reservats a la salsa i deixa coure de 5 a 10 minuts més, retira i reserva a la calor.
Assaona la salsa amb unes gotes de suc de llimona i reparteix en quatre plats prèviament escalfats.
Talla al biaix cada pit de pollastre en 3 trossos i col·loca al damunt de la salsa, adorna amb alguna fulla d’herba aromàtica i serveix acompanyats d’arròs o tallarines.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se