Pits de pollastre a l’estil de Zuric

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 30 g de mantega
  • 4 pits de pollastre amb pell
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • Pebre vermell dolc
  • 50 g escalunyes finament tallades en glaçons
  • 100 g de xampinyons, tallats a làmines
  • 1 poma, pelada, a quarts, sense cor, i tallada a rodanxes
  • 1 ½ dl de suc de poma fermentat
  • 1 dl de brou de bou (reduït)
  • 1 dl de crema
  • Suc de llimona al gust

4 racions

Elaboració

Assaona els pits de pollastre amb sal, pebre i pebre vermell. Sofregeix els talls de pollastre en la mantega i deixa coure fins que agafin un color ben daurat i reserva a la calor.
Sofregeix en la paella que as fet els pits, la ceba, els bolets i les pomes, desglaça amb suc de poma fermentat i deixa coure.
Afegeix el brou de vedella i la crema, continua la cocció a foc moderat, agrega els pits de pollastre reservats a la salsa i deixa coure de 5 a 10 minuts més, retira i reserva a la calor.
Assaona la salsa amb unes gotes de suc de llimona i reparteix en quatre plats prèviament escalfats.
Talla al biaix cada pit de pollastre en 3 trossos i col·loca al damunt de la salsa, adorna amb alguna fulla d’herba aromàtica i serveix acompanyats d’arròs o tallarines.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1606 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: