Nius d’espagueti

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Spaghetti:

Salsa de ruca:

Molles crumble:

4 racions

Elaboració

Spaghetti:

Bull la pasta al dente, escorre i rodant amb una forquilla i una cullera fes 16 nius, posa en una safata ruixada amb unes gotes d’oli i reserva.

Salsa de ruca:

Escalfa en una paella la mantega, afegeix les 2 cullerades de farina, remena bé fins que la farina sigui cuita, agrega la llet i la crema i porta a ebullició a foc suau.
Afegeix la ruca picada ben fina i cou uns 5 minuts tritura amb el turmix fins que quedi una salsa ben fina, assaona al gust amb sal i pebre.
Aboca la salsa sobre els nius d’espagueti i col·loca una meitat de tomàquet xerri sobre cada niu

Molles, crumble:

Posa en un bol, el formatge, el pa ratllat i l’oli, barreja bé amb una forquilla fins que es formin molles i estén sobre la superfície per gratinar.
Escalfa el forn a 220 graus i gratina aproximadament uns 15 minuts al centre del forn.
En lloc de ruca pots fer servir alguna altra herba aromàtica del teu gust. Pots substituí el formatge pecorino per parmesà o sbrinz


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se