Nius d’espagueti

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Spaghetti:

  • 400 grams d’espaguetis
  • Aigua salada
  • Oli d’oliva
  • 8 tomàquets xerri

Salsa de ruca:

  • 25 grams de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • 3 dl de llet
  • 2 dl de crema
  • 100 de ruca
  • ½ culleradeta de sal
  • Pebre acabat de moldre

Molles crumble:

  • 50 grams de formatge pecorino ratllat
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • 1 cullerada d’oli

4 racions

Elaboració

Spaghetti:

Bull la pasta al dente, escorre i rodant amb una forquilla i una cullera fes 16 nius, posa en una safata ruixada amb unes gotes d’oli i reserva.

Salsa de ruca:

Escalfa en una paella la mantega, afegeix les 2 cullerades de farina, remena bé fins que la farina sigui cuita, agrega la llet i la crema i porta a ebullició a foc suau.
Afegeix la ruca picada ben fina i cou uns 5 minuts tritura amb el turmix fins que quedi una salsa ben fina, assaona al gust amb sal i pebre.
Aboca la salsa sobre els nius d’espagueti i col·loca una meitat de tomàquet xerri sobre cada niu

Molles, crumble:

Posa en un bol, el formatge, el pa ratllat i l’oli, barreja bé amb una forquilla fins que es formin molles i estén sobre la superfície per gratinar.
Escalfa el forn a 220 graus i gratina aproximadament uns 15 minuts al centre del forn.
En lloc de ruca pots fer servir alguna altra herba aromàtica del teu gust. Pots substituí el formatge pecorino per parmesà o sbrinz


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2811 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: