Nius de patata amb rovellons i ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis nius de patata (els trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Dos pots mitjans de botons de rovelló
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Sis ous frescos

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Un estri per fer nius de patata
Una safata rectangular de porcellana

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els fiquem en una safata, i els reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, saltem els botons de rovelló salpebrats, fins que hagin deixat anar la seva aigua, i tot seguit els repartim entre els sis nius de patates.
A continuació, en una paella amb oli d'oliva, fem els sis ous ferrats, i un cop estiguin fregits, els anem col·locant al damunt de cadascun dels nius amb els rovellons, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient per les festes de Nadal que s'apropen.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!