Nius de patata amb rovellons i ou ferrat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis nius de patata
- Oli d'oliva
- Dos pots mitjans de botons de rovelló
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis ous frescos
6 racions
Utensilis
Una paella gran
Un estri per fer nius de patata
Una safata rectangular de porcellana
Elaboració
Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els fiquem en una safata, i els reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, saltem els botons de rovelló salpebrats, fins que hagin deixat anar la seva aigua, i tot seguit els repartim entre els sis nius de patates.
A continuació, en una paella amb oli d'oliva, fem els sis ous ferrats, i un cop estiguin fregits, els anem col·locant al damunt de cadascun dels nius amb els rovellons, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient per les festes de Nadal que s'apropen.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels aperitius La cuina dels bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2035 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.