Nius d'albergínia amb botifarra negra, amb formatge de cabra gratinat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis albergínies ben grosses (sobretot d'ample)
  • Sal
  • Farina
  • Farsa de botifarra negra (la trobareu a les meves receptes)
  • Un corró de formatge de cabra
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Una safata pel forn amb un paper sulfurat
Una mànega pastissera sense broc
Una safata rectangular de porcellana gran
Una espàtula metàl·lica plana
Una paella gran
Una safata plana

Elaboració

Primerament, tallem les albergínies en rodanxes de mig dit de gruix, i en fem trenta rodanxes.
Seguidament, les salem, les passem per farina, i les fregim en una paella amb oli d'oliva i un cop daurades, les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, fem la farsa de botifarra negra com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Tot seguit, agafem les rodanxes d'albergínia fregides, i anem fent els nius de la següent manera: fiquem un tall d'albergínia i l'omplim amb la farsa de botifarra, tot seguit, ho tapem amb un altre tall d'albergínia, i l'omplim amb la farsa, i ja per acabar, ho tapem amb un altre tall d'albergínia, a dalt del niu fiquem una rodanxa de formatge de cabra, i anem fent tots els nius d'aquesta manera, fins tenir-los tots acabats.
Un cop llestos, els posem en una placa de forn damunt un full de paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que el formatge estigui gratinat, retirem els nius del forn, i amb l'espàtula plana, els anem posant a la safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: