Nius de tallarines d'espinacs amb tres formatges i olives negres
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Deu nius de tallarines d'espinacs
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Llet sencera
- 100 grams de formatge ratllat Parmesà
- 100 grams de formatge ratllat Emmental
- 100 grams de formatge ratllat Idiazabal
- Nou moscada en pols
- 150 grams d'olives negres sense pinyol
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok gran
Una batedora elèctrica
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, bullim els nius de tallarines fins que estiguin cuits al "dente", i un cop cuits, els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb mig litre de llet sencera, posem els tres tipus de formatge ratllat, i ho posem a foc baix tot remenant amb el batedor de varetes, i un cop els formatges ja s'han desfet, corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i tot seguit passem la batedora elèctrica, i un cop feta la crema dels formatges, amb un colador fi, ho passem en el wok on acabarem de coure la pasta.
Seguidament, en el wok amb la crema dels formatges, hi afegim les olives negres i els nius de tallarines, i amb el mànec del wok hi donem unes quantes voltes, i ja ho podrem servir a taula espolsat amb una mica de porradell picolat, juntament amb cinc plats fondos.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina de la pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1460 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.