Nius de patata amb gírgoles i baldana de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit nius de patata (els trobareu a les meves receptes)
  • Vuit baldanes de ceba
  • 300 grams de gírgoles naturals
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

8 racions

Utensilis

Una paella fonda (wok)
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i els reservem damunt una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli de fregir-los, amb l'ajud de l'aranya de filferro. Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, sofregim: les gírgoles picolades i les baldanes tallades a trossos menuts, uns set minuts, i un cop tot plegat ja és cuit, anem omplim els nius amb l'ajud d'una cullera de les de postre, i els anem posant en filera de dos en dos a la safata de porcellana i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1799 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: