Espagueti amb cibulet

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou els espaguetis en abundant aigua i sal, fins que quasi estiguin al dente
Deixa que s’escorrin bé
Talla el cibulet de 7 a 8 cm de llarg.
Porta el brou a ebullició i afegeix el cibulet, cuina breument i agrega el mascarpone i deixa fondre amb el foc ben baix, barreja els espaguetis, tapa i deixa la barreja 5 minuts amb el foc apagat
Serveix l'espagueti en plats fondos i escampa pel damunt el formatge Gruyère
Per aquest plat encaixa molt bé, una bona amanida.
En lloc d'utilitzar cibulet i Gruyère pots fer servir ruca i formatge Brinz


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se