Espagueti amb cibulet

Ingredients

  • 400 g d'espaguetis
  • 4 manats de cibulet
  • 1,5 dl de brou
  • 250 g de formatge mascarpone
  • Sal, pebre i nou moscada
  • Gruyère ratllat

4 racions

Elaboració

Cou els espaguetis en abundant aigua i sal, fins que quasi estiguin al dente
Deixa que s’escorrin bé
Talla el cibulet de 7 a 8 cm de llarg.
Porta el brou a ebullició i afegeix el cibulet, cuina breument i agrega el mascarpone i deixa fondre amb el foc ben baix, barreja els espaguetis, tapa i deixa la barreja 5 minuts amb el foc apagat
Serveix l'espagueti en plats fondos i escampa pel damunt el formatge Gruyère
Per aquest plat encaixa molt bé, una bona amanida.
En lloc d'utilitzar cibulet i Gruyère pots fer servir ruca i formatge Brinz


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1788 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: