Mandonguilles de vedella amb farciment de tomàquet i mozzarella
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llesques de pa Bimbo sense la crosta,
- 4 cullerades de llet, calenta
- 450 g de carn picada de vedella
- 1 ou batut,
- 1 gra d'all, picat
- 2 cullerades de vinagre balsàmic, blanc
- Sal, pebre, i pebre vermell
- 30 g de pa ratllat
- 100 g de Mozzarella en cubs petits
- 2 tomàquets, sense llavors i finament picat a cuadrets
Elaboració
Posa les llesques de pa Bimbo en remull, en llet calenta.
Barreja bé la carn mòlta, el pa, l’ou, l’all, el vinagre i les espècies.
Amb la barreja de carn fes 15 coques planes.
Mescla bé el tomàquet i la mozzarella i distribueix uniformement sobre el centre de cada coca.
Tanca el farciment de carn picada amb les mans mullades, tot formant unes boles, passa-les per pa ratllat i col·loca en una safata per anar al forn.
Enforna i rosteix fins que estiguin al teu gust
Comparteix aquesta recepta: