Mandonguilles de vedella amb farciment de tomàquet i mozzarella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa les llesques de pa Bimbo en remull, en llet calenta.
Barreja bé la carn mòlta, el pa, l’ou, l’all, el vinagre i les espècies.
Amb la barreja de carn fes 15 coques planes.
Mescla bé el tomàquet i la mozzarella i distribueix uniformement sobre el centre de cada coca.
Tanca el farciment de carn picada amb les mans mullades, tot formant unes boles, passa-les per pa ratllat i col·loca en una safata per anar al forn.
Enforna i rosteix fins que estiguin al teu gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se