Mandonguilles de vedella amb farciment de tomàquet i mozzarella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llesques de pa Bimbo sense la crosta,
  • 4 cullerades de llet, calenta
  • 450 g de carn picada de vedella
  • 1 ou batut,
  • 1 gra d'all, picat
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic, blanc
  • Sal, pebre, i pebre vermell
  • 30 g de pa ratllat
  • 100 g de Mozzarella en cubs petits
  • 2 tomàquets, sense llavors i finament picat a cuadrets

4 racions

Elaboració

Posa les llesques de pa Bimbo en remull, en llet calenta.
Barreja bé la carn mòlta, el pa, l’ou, l’all, el vinagre i les espècies.
Amb la barreja de carn fes 15 coques planes.
Mescla bé el tomàquet i la mozzarella i distribueix uniformement sobre el centre de cada coca.
Tanca el farciment de carn picada amb les mans mullades, tot formant unes boles, passa-les per pa ratllat i col·loca en una safata per anar al forn.
Enforna i rosteix fins que estiguin al teu gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: