Ous amb salsa de curri i verdures fresques

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa mig litre d'aigua i mitja culleradeta de sal a bullir.
Pela les cebes i talla a daus.
Pela i renta les pastanagues i les cebes de primavera. Talla les pastanagues al llarg en meitats i cada meitat en rodanxes, les cebes tendres en cèrcols
Posa l’arròs, en aigua bullent i sal, tapa i cou a foc suau, durant uns 20 minuts.
Cuina els ous a prop d’uns 8 a 10 minuts.
Sofregeix en una paella les cebes en la mantega i salteja les pastanagues i dues terceres parts de les cebes tendres durant uns 2 minuts
Espolsa el curri i la farina sobre les verdures i salta tot remenant bé el conjunt.
Afegeix mig litre d’aigua, la crema i el brou instantani, i a continuació, porta a ebullició, afegeix els pèsols i cuina de 3 a 4 minuts, condimenta al gust.
Refreda els ous amb aigua freda, pela, talla a meitats, i afegeix a la salsa. Col·loca tot en els plats i escampa-hi les cebes tendres restants pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se