Ous amb salsa de curri i verdures fresques
Ingredients
- Sal i pebre
- 2 cebes mitjanes
- 2 pastanagues mitjanes
- 3 peces de cebes tendres
- 200 g d'arròs de gra llarg
- 8 Ous
- 2 cullerades de mantega
- 1 cullerada de curri en pols
- 2 cullerades de farina
- 100 g de crema batuda
- 1 culleradeta de brou de verdures instantani
- 150 g de pèsols congelats
4 racions
Elaboració
Posa mig litre d'aigua i mitja culleradeta de sal a bullir.
Pela les cebes i talla a daus.
Pela i renta les pastanagues i les cebes de primavera. Talla les pastanagues al llarg en meitats i cada meitat en rodanxes, les cebes tendres en cèrcols
Posa l’arròs, en aigua bullent i sal, tapa i cou a foc suau, durant uns 20 minuts.
Cuina els ous a prop d’uns 8 a 10 minuts.
Sofregeix en una paella les cebes en la mantega i salteja les pastanagues i dues terceres parts de les cebes tendres durant uns 2 minuts
Espolsa el curri i la farina sobre les verdures i salta tot remenant bé el conjunt.
Afegeix mig litre d’aigua, la crema i el brou instantani, i a continuació, porta a ebullició, afegeix els pèsols i cuina de 3 a 4 minuts, condimenta al gust.
Refreda els ous amb aigua freda, pela, talla a meitats, i afegeix a la salsa. Col·loca tot en els plats i escampa-hi les cebes tendres restants pel damunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
910 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.