Ous amb salsa de curri i verdures fresques

Ingredients

  • Sal i pebre
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 pastanagues mitjanes
  • 3 peces de cebes tendres
  • 200 g d'arròs de gra llarg
  • 8 Ous
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de curri en pols
  • 2 cullerades de farina
  • 100 g de crema batuda
  • 1 culleradeta de brou de verdures instantani
  • 150 g de pèsols congelats

4 racions

Elaboració

Posa mig litre d'aigua i mitja culleradeta de sal a bullir.
Pela les cebes i talla a daus.
Pela i renta les pastanagues i les cebes de primavera. Talla les pastanagues al llarg en meitats i cada meitat en rodanxes, les cebes tendres en cèrcols
Posa l’arròs, en aigua bullent i sal, tapa i cou a foc suau, durant uns 20 minuts.
Cuina els ous a prop d’uns 8 a 10 minuts.
Sofregeix en una paella les cebes en la mantega i salteja les pastanagues i dues terceres parts de les cebes tendres durant uns 2 minuts
Espolsa el curri i la farina sobre les verdures i salta tot remenant bé el conjunt.
Afegeix mig litre d’aigua, la crema i el brou instantani, i a continuació, porta a ebullició, afegeix els pèsols i cuina de 3 a 4 minuts, condimenta al gust.
Refreda els ous amb aigua freda, pela, talla a meitats, i afegeix a la salsa. Col·loca tot en els plats i escampa-hi les cebes tendres restants pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: