Ous amb salsa de curri i verdures fresques

Ingredients

  • Sal i pebre
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 pastanagues mitjanes
  • 3 peces de cebes tendres
  • 200 g d'arròs de gra llarg
  • 8 Ous
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de curri en pols
  • 2 cullerades de farina
  • 100 g de crema batuda
  • 1 culleradeta de brou de verdures instantani
  • 150 g de pèsols congelats

4 racions

Elaboració

Posa mig litre d'aigua i mitja culleradeta de sal a bullir.
Pela les cebes i talla a daus.
Pela i renta les pastanagues i les cebes de primavera. Talla les pastanagues al llarg en meitats i cada meitat en rodanxes, les cebes tendres en cèrcols
Posa l’arròs, en aigua bullent i sal, tapa i cou a foc suau, durant uns 20 minuts.
Cuina els ous a prop d’uns 8 a 10 minuts.
Sofregeix en una paella les cebes en la mantega i salteja les pastanagues i dues terceres parts de les cebes tendres durant uns 2 minuts
Espolsa el curri i la farina sobre les verdures i salta tot remenant bé el conjunt.
Afegeix mig litre d’aigua, la crema i el brou instantani, i a continuació, porta a ebullició, afegeix els pèsols i cuina de 3 a 4 minuts, condimenta al gust.
Refreda els ous amb aigua freda, pela, talla a meitats, i afegeix a la salsa. Col·loca tot en els plats i escampa-hi les cebes tendres restants pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: