Tomàquets i mozzarella gratinats amb medallons de llom de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la carn de porc en medallons d'uns 2 cm de gruix. Fregeix en una cassola durant uns 2 minuts per cada costat, després assaona amb sal i pebre.
Col·loca en una font de forn greixada.
Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes més o menys igual de gruixudes, i col·loca també a capes en la font pel forn.
Pica l’all i l’alfàbrega ben fi i espolsa per sobre del preparat, assaona novament amb sal i pebre
Enforna en el forn preescalfat a 180 graus, i cou durant uns 15 minuts.
Serveix ben calent acompanyat amb pa de bagueta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se