Tomàquets i mozzarella gratinats amb medallons de llom de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de llom de porc
  • Greix per fregir
  • Sal i pebre
  • 4 tomàquets, possiblement, només en necessitis 3
  • 3 bolles de mozzarella
  • 3 grans d’all
  • Unes fulles d’alfàbrega

4 racions

Elaboració

Talla la carn de porc en medallons d'uns 2 cm de gruix. Fregeix en una cassola durant uns 2 minuts per cada costat, després assaona amb sal i pebre.
Col·loca en una font de forn greixada.
Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes més o menys igual de gruixudes, i col·loca també a capes en la font pel forn.
Pica l’all i l’alfàbrega ben fi i espolsa per sobre del preparat, assaona novament amb sal i pebre
Enforna en el forn preescalfat a 180 graus, i cou durant uns 15 minuts.
Serveix ben calent acompanyat amb pa de bagueta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1716 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: