Tomàquets i mozzarella gratinats amb medallons de llom de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de llom de porc
  • Greix per fregir
  • Sal i pebre
  • 4 tomàquets, possiblement, només en necessitis 3
  • 3 bolles de mozzarella
  • 3 grans d’all
  • Unes fulles d’alfàbrega

4 racions

Elaboració

Talla la carn de porc en medallons d'uns 2 cm de gruix. Fregeix en una cassola durant uns 2 minuts per cada costat, després assaona amb sal i pebre.
Col·loca en una font de forn greixada.
Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes més o menys igual de gruixudes, i col·loca també a capes en la font pel forn.
Pica l’all i l’alfàbrega ben fi i espolsa per sobre del preparat, assaona novament amb sal i pebre
Enforna en el forn preescalfat a 180 graus, i cou durant uns 15 minuts.
Serveix ben calent acompanyat amb pa de bagueta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1790 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: