Pollastre de pagès amb prunes i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

-Salpebrem el pollastre i l’enrossim amb oli, llard i la branca de canyella.
-Hi afagim la ceba, la fulla de llorer i la cabeça d’alls, i deixem que es vagi rossejant tot junt.
-Afegim el brandi, el deixem reduir i hi posem la farigola.
-Tapem la cassola i deixem coure, uns 90 minuts, a foc lent. De tant en tant hi afegim aigua.
-Un quart abans d’apagar el foc, hi afegim les prunes remullades i els pinyons.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se