Pollastre de pagès amb prunes i pinyons

Ingredients

  • 1 Pollastre de pagès a trossos
  • 250 g Prunes seques
  • 100 g Pinyons
  • 2 Cebes
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Branca de canyella
  • 1 Copa de brandi
  • Farigola
  • 1 Fulla de llorer
  • Oli d’oliva
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua

6 racions

Elaboració

-Salpebrem el pollastre i l’enrossim amb oli, llard i la branca de canyella.
-Hi afagim la ceba, la fulla de llorer i la cabeça d’alls, i deixem que es vagi rossejant tot junt.
-Afegim el brandi, el deixem reduir i hi posem la farigola.
-Tapem la cassola i deixem coure, uns 90 minuts, a foc lent. De tant en tant hi afegim aigua.
-Un quart abans d’apagar el foc, hi afegim les prunes remullades i els pinyons.

2h


Recepta de cuina de Pollastre de pagès amb prunes i pinyons

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1127 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!