Tomàquets a la provençal

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta els tomàquets, talla'ls per la meitat transversalment, i treu les llavors.
Pinzella una font refractària amb 1 cullerada d'oli.
Col·loca, a la font, les meitats de tomàquets, amb la part tallada cap a munt.
Preescalfa el forn a 240 graus.
Calenta en una paella 1 cullerada d'oli.
Sofregeix lleugerament el pa ratllat, sense deixar de remenar.
Pela l'all, pica finament i barreja amb el julivert i el pa ratllat, afegeix sal i pebre i estén sobre els tomàquets,
Rega els tomàquets amb el plugim d'oli restant.
Enforna la font, al prestatge mitjà i cou a 240 graus durant uns 15 minuts o fins que els tomàquets estiguin tous
Molt apropiat com a entrant o com a guarnició.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se