Tomàquets a la provençal

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 tomàquets madurs, però encara ferms
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 1 gra d’all, si vols, encara més
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

Renta els tomàquets, talla'ls per la meitat transversalment, i treu les llavors.
Pinzella una font refractària amb 1 cullerada d'oli.
Col·loca, a la font, les meitats de tomàquets, amb la part tallada cap a munt.
Preescalfa el forn a 240 graus.
Calenta en una paella 1 cullerada d'oli.
Sofregeix lleugerament el pa ratllat, sense deixar de remenar.
Pela l'all, pica finament i barreja amb el julivert i el pa ratllat, afegeix sal i pebre i estén sobre els tomàquets,
Rega els tomàquets amb el plugim d'oli restant.
Enforna la font, al prestatge mitjà i cou a 240 graus durant uns 15 minuts o fins que els tomàquets estiguin tous
Molt apropiat com a entrant o com a guarnició.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4176 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: