Rap a l'all cremat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem les patates i el pebrot a rodones, la ceba en juliana, i ho coem tot junt en un paella amb una mica d'oli durant uns 8-10 minuts, fins que la patata estigui casi cuita. Netegem els talls de rap i els assequem bé. En una safata de forn, hi posem un bon raig d'oli, i per sobra i escampem les patates, pebrot i ceba que hem cuit prèviament, fent una base. A sobre hi posem els talls de rap, prèviament salats. Hi tirem un raig de vermut blanc generós per tota la safata. Ho posem el forn escalfat a 200 graus i el programem 10 minuts. Tallem els alls a làmines, i el bitxo a trossos, i ho fregim en una paella a foc lent, fins que els alls estiguin rossos, sense cremar-se. Posem els talls de rap en una safata de servir al centre, i la verdura pels dos costats. Tirem una mica de vinagre de Mòdena a cadascun dels talls de rap, i tot seguit escampem els alls per sobre del rap, i el que sobri, per sobre la verdura. I ja es pot servir.

40min

Notes

Aconsello vi blanc dolç Libalis molt fred per acompanyar aquest plat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se