Rap a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Cua de rap tallada a talls
- 4 patates
- 2 cebes tendres
- 1 pebrot verd
- 6 alls
- 1 Bitxu
- Vermut blanc
- Vinagre de Mòdena
- Oli i sal
2 racions
Elaboració
Tallem les patates i el pebrot a rodones, la ceba en juliana, i ho coem tot junt en un paella amb una mica d'oli durant uns 8-10 minuts, fins que la patata estigui casi cuita. Netegem els talls de rap i els assequem bé. En una safata de forn, hi posem un bon raig d'oli, i per sobra i escampem les patates, pebrot i ceba que hem cuit prèviament, fent una base. A sobre hi posem els talls de rap, prèviament salats. Hi tirem un raig de vermut blanc generós per tota la safata. Ho posem el forn escalfat a 200 graus i el programem 10 minuts. Tallem els alls a làmines, i el bitxo a trossos, i ho fregim en una paella a foc lent, fins que els alls estiguin rossos, sense cremar-se. Posem els talls de rap en una safata de servir al centre, i la verdura pels dos costats. Tirem una mica de vinagre de Mòdena a cadascun dels talls de rap, i tot seguit escampem els alls per sobre del rap, i el que sobri, per sobre la verdura. I ja es pot servir.
40min
Notes
Aconsello vi blanc dolç Libalis molt fred per acompanyar aquest plat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.