Vichyssoise de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pelem i trossegem les pomes per facilitar la seva cocció.
Netegem bé els porros i ens quedem només amb la part blanca.
En una cassola, posem la mantega i quant estigui fosa, hi ofeguem els porros.
Quan els porros estiguin tovets, hi afegim les pomes i ho deixem coure tot a foc lent.
Després de 5 minuts de cocció, hi afegim el brou, deixant que el conjunt cogui aproximadament durant 15 minuts, remenant de tant en tant.
Després, ho triturem i passem per un colador xinès per retirar els brins que puguin haver quedat.
Finalment, afegim la nata líquida i remenem fins barrejar-ho tot molt bé, provem llavors el resultat per a poder donar-li el punt de sal i pebre que sigui del nostre gust.
Deixem que es refredi a la nevera i servim la crema freda amb pebre negre mòlt i un raig d'oli d'oliva verge.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se