Pastissets de cabell d'àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata blanca de porcellana, amb una blonda
Una aranya de filferro
Una safata metal·lica plana, amb paper de cuina
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella fonda, gran

Elaboració

Primerament, agafem el sucre i la canyella en pols, ho barregem i ho reservem.
Tot seguit, agafem la pasta dels pastissets la posem damunt el marbre de la cuina, i ho pintem amb ou batut.
Seguidament, omplim el centre de la pasta amb força cabell d'àngel, dobleguem els patissets, i els segellem amb l'ajud d'un forquilla per tota la vorera.
A continuació, els fregim amb l'oli ben calent i quant són rossets, els traiem i els espolsem amb el sucre i la canyella, els anem posant a la safata amb blonda, i ja els podrem treure a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se