Mandonguilles grans de vedella a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

Barregem bé la carn picada de vedella, amb una mica d’all i julivert trinxat, després hi afegim l’ou quasi sense batre i un xic de pa ratllat.
Anem formant boles grans (en aquesta recepta, toca una mandonguilla per persona), que s’enfarinen . Són 4 boles.
Les fregim en una cassola, uns 5 minuts, les traiem i reservem.
En el mateix oli, sofregim la ceba ben trinxada; quan es comença a daurar, hi aboquem el vi i el deixem reduir.
A continuación, hi afegim el tomàquet fet puré; el deixem coure uns minuts, el salem lleugerament i hi tirem el brou amb les 4 mandonguilles.
Tapem la cassola i deixem coure 15 minuts.
Mentre, bullim les patates i les pastanagues, tallades a quadrets.
Afegim les patates i les pastanagues al conjunt. Ho fem bullir tot junt 5 minuts.
Traiem les mandonguilles i les reservem. La resta (sofregit, patates i pastanagues), ho pasem per la batedora elèctrica (ha de quedar una salsa espesa).
Posem a la cassola les mandonguilles i la salsa. Deixem fer xup-xup , uns 2 minuts.
Ja es pot servir el plat: una mandonguilla per persona i per sobre la salsa.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se