Mandonguilles grans de vedella a la cassola
Categoria:
Carns
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 320 grs de carn picada de vedella
- 50 cc de vi blanc
- 100 grs de tomàquets
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 1 ou
- 2 Patates mitjanes
- 2 Pastanagues
- Farina
- ¼ de litre de brou de carn
- Julivert
- Pa ratllat
4 racions
Utensilis
Batedora elèctrica.
Elaboració
Barregem bé la carn picada de vedella, amb una mica d’all i julivert trinxat, després hi afegim l’ou quasi sense batre i un xic de pa ratllat.
Anem formant boles grans (en aquesta recepta, toca una mandonguilla per persona), que s’enfarinen . Són 4 boles.
Les fregim en una cassola, uns 5 minuts, les traiem i reservem.
En el mateix oli, sofregim la ceba ben trinxada; quan es comença a daurar, hi aboquem el vi i el deixem reduir.
A continuación, hi afegim el tomàquet fet puré; el deixem coure uns minuts, el salem lleugerament i hi tirem el brou amb les 4 mandonguilles.
Tapem la cassola i deixem coure 15 minuts.
Mentre, bullim les patates i les pastanagues, tallades a quadrets.
Afegim les patates i les pastanagues al conjunt. Ho fem bullir tot junt 5 minuts.
Traiem les mandonguilles i les reservem. La resta (sofregit, patates i pastanagues), ho pasem per la batedora elèctrica (ha de quedar una salsa espesa).
Posem a la cassola les mandonguilles i la salsa. Deixem fer xup-xup , uns 2 minuts.
Ja es pot servir el plat: una mandonguilla per persona i per sobre la salsa.
40min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2257 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies