Mandonguilles grans de vedella a la cassola

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320 grs de carn picada de vedella
  • 50 cc de vi blanc
  • 100 grs de tomàquets
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 ou
  • 2 Patates mitjanes
  • 2 Pastanagues
  • Farina
  • ¼ de litre de brou de carn
  • Julivert
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

Barregem bé la carn picada de vedella, amb una mica d’all i julivert trinxat, després hi afegim l’ou quasi sense batre i un xic de pa ratllat.
Anem formant boles grans (en aquesta recepta, toca una mandonguilla per persona), que s’enfarinen . Són 4 boles.
Les fregim en una cassola, uns 5 minuts, les traiem i reservem.
En el mateix oli, sofregim la ceba ben trinxada; quan es comença a daurar, hi aboquem el vi i el deixem reduir.
A continuación, hi afegim el tomàquet fet puré; el deixem coure uns minuts, el salem lleugerament i hi tirem el brou amb les 4 mandonguilles.
Tapem la cassola i deixem coure 15 minuts.
Mentre, bullim les patates i les pastanagues, tallades a quadrets.
Afegim les patates i les pastanagues al conjunt. Ho fem bullir tot junt 5 minuts.
Traiem les mandonguilles i les reservem. La resta (sofregit, patates i pastanagues), ho pasem per la batedora elèctrica (ha de quedar una salsa espesa).
Posem a la cassola les mandonguilles i la salsa. Deixem fer xup-xup , uns 2 minuts.
Ja es pot servir el plat: una mandonguilla per persona i per sobre la salsa.

40min


Recepta de cuina de Mandonguilles grans de vedella a la cassola
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: