Sopa de llimona i ou

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Reserva ½ tassa de brou del fet a casa o instantani, i deixa de banda.
Bull la resta del brou, bat els rovells i barreja en el brou, aboca seguidament la ½ tassa de brou fred reservat.
Regira bé perquè quedi ben amalgamat, assaona amb pebre
El brou ha de ser ben salat, en cas contrari pots afegir sal al gust.
Poc abans de servir, retira el cassó del foc, i deixa reposa uns minuts.
Deixa refredar lleugerament i llavors afegeix el suc de llimona.
Serveix de seguida

Notes

A aquesta senzilla i deliciosa sopa d'ous i llimona, se li pot afegir 1 decilitre i mig de nata, es pot prendre tèbia o freda, com refrescant entrant. Té un intens sabor i és un plat molt complet. En portar rovells s'ha de consumir al moment. Aquesta sopa d'ous i llimona és un entrant ideal per als dies d'estiu.
Deixa en fred fins al moment de servir, i decora amb pela de llimona ratllada. En portar rovells d'ou hem de recordar que un cop feta, si la volem escalfar, no ha de bullir, ja que es tallaria.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se