Amanida de bolets i pernil d'ànec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Saltegem els bolets en una paella amb una mica d’oli i sal, fins que treguin tota l’aigua. Uns 15 minuts.
Partim els tomàquets “cherry” pel mig
Netegem l’enciam i les endivies. L’enciam el tallem a trossos petits . Les endivies si són petites les podem deixar senceres.
Barregem en un bol: l’enciam, les endivies, les olives negres, els tomàquets . Ho amanim bé amb oli d’oliva i sal.
Montem un plat amb la barreja i per sobre , hi posem 4 o 5 talls de pernil d’ànec.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se