Pollastre de pagès amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la picada:

6 racions

Elaboració

Salpebrem el pollastre, trinxem la ceba i ratllem el tomàquet. Posem al foc una cassola de ferro colat amb oli i quan està calent, hi sofregim les gambes, els hi donem la volta i les reservem.
A la mateixa cassola posem el pollastre a rostir, quan el veiem ben ros el retirem i reservem.
Posem la ceba ben trinxada, baixem el foc i deixem sofregir uns 20 minuts. Una vegada ben daurada, hi afegim el tomàquet trinxat i deixem fer uns 20 minuts mes.
Mentre preparem la picada: En una paella amb oli daurem les dues llesques de pa i els alls. En la picadora posem les avellanes, les ametlles, el pa fregit, els alls fregits, el julivert, els pinyons i la xocolata. Ho piquem i reservem.
Ara mirem si el sofregit de ceba i tomàquet està fet (ha de quedar com una melmelada). Quan està fet afegim el pollastre que tenim reservat, li donem unes voltes i hi tirem el brandi. Deixem evaporar i hi afegim el brou i la picada. Deixem a foc baix 1 hora mes o menys.
Quan falten uns 5 minuts afegim a la cassola les gambes, deixem que facin una mica de xup-xup i apaguem el foc.
Aquest és un plat que és més bo menjar-lo de un dia per altre.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se